ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Παπαδημούλης: Δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές

Εκλογές 2015 - Παπαδημούλης: Δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές

Βέβαιος ότι δεν θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές, ακόμα και στην περίπτωση που δεν πετύχει την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη (27/08/2015) ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και εντολοδόχο πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

«Η καλύτερη εγγύηση για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας είναι να πετύχουμε το στόχο της αυτοδυναμίας. Δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος. Δεν θα είναι περίπατος οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι εφικτός. Αν δεν πετύχουμε τον στόχο της αυτοδυναμίας ένα πρέπει να είναι σίγουρο, ότι δεν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, ότι θα υπάρξει κυβέρνηση στον τόπο και κυβέρνηση τετραετούς διάρκειας», τόνισε μιλώντας στο Mega.

«Είμαι βέβαιος ότι το προβάδισμα στις εκλογές θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και με καθαρή διαφορά και επομένως εντολοδόχος πρωθυπουργός ο Τσίπρας και άρα η κυβέρνηση θα πρέπει να συγκροτηθεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμά του», πρόσθεσε.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, οι πολίτες ζητούν πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν την επαναφορά ενός φθαρμένου και αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.

Δείτε εδώ όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις