Στα άκρα η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου..

Επίθεση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου..

«Η κ. Ροδούλα Ζήση και ο κ. Κώστας Καρτάλης είναι οι δύο βουλευτές της Μαγνησίας που εγκλημάτησαν χτες σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι για τη φτώχεια, την ανεργία, τη διάλυση της δημόσιας υγείας και τη συνεπακόλουθη αύξηση της εγκληματικότητας που θα προκύψουν.

Ευθύνονται για κάθε σπίτι που δεν θα έχει ρεύμα μια και δεν θα μπορεί να πληρώσει τα αστρονομικά ανεβασμένα τιμολόγια της ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ.

Η κ. Ρ. Ζήση και ο κ. Κ. Καρτάλης είναι δύο από τους μοιραίους ανθρώπους που οδηγούν τη νεολαία στον αφανισμό της ανεργίας και όλους τους υπόλοιπους στην εξαθλίωση της ακραίας φτώχειας.

Ρ. Ζήση: Εχω στοχοποιηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ

"Εχω στοχοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε στην ΕΡΑ Βόλου η αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ζήση τονίζοντας ότι η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αργά το απόγευμα έδινε στην ουσία στην κατεύθυνση για την νυχτερινή πορεία ατόμων στο κέντρο της πόλης και με προορισμό τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Κ. Καρτάλη και Ρ. Ζήση. Στην ανακοίνωση η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύεται πρωτοφανής επίθεση εναντίον των δύο βουλευτών, τους οποίους χαρακτηρίζει "μοιραίους ανθρώπους" τονίζοντας ότι "εγκλημάτισαν σε βάρος του λαού.

Τα μεσάνυχτα ισχυρή αστυνομική δύναμη παρατάχθηκε μπροστά από το πολιτικό γραφείο της κ. Ζήση στην οδό Πολυμέρη, ενώ ομάδα νεαρών διαδήλωνε στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα.

K. Καρτάλης: Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστας Καρτάλης, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την ενέργεια της Οργάνωσης Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, να εκδώσει χθες βράδυ ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τους δύο τοπικούς, κυβερνητικούς βουλευτές για την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, στη Βουλή.

Μιλώντας στο δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ, ο κ. Καρτάλης δεν θέλησε να κάνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησής τους, ωστόσο τόνισε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή να εκφράζει τις απόψεις του και να κρίνεται για αυτές, από το λαό, στις κάλπες.