ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες - Άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων

Εκλογές ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες - Άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας-Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των τεσσάρων υποψηφίων.

Οι κάλπες έκλεισαν λίγο πριν τις 20:30 στα περισσότερα εκλογικά τμήματα και ήδη άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη θα αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), στη Λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Περίπου στις 21:30 θα υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος, ενώ στις 23:00 θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το αν θα πάμε σε δεύτερο εκλογικό γύρο.

Το διακύβευμα των εκλογών

Πολλά διακυβεύονται από τη σημερινή εσωκομματική διαδικασία για το μέλλον του κόμματος. Πέρα από το πρόσωπο που θα κληθεί να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση κρίνεται και η στρατηγική και κυρίως η πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επόμενη κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Επομένως οι σημερινές εκλογές θα καθορίσουν την ίδια την υπόσταση και ενότητα του κόμματος.

Και μπορεί όλοι οι υποψήφιοι να ορκίζονται για την αδιατάρακτη συνοχή της παράταξης και μετά τις εκλογές, όμως οι έντονες προεκλογικές αντεγκλήσεις, αλλά και οι ιδεολογικές διαφορές τους σε πολλά καίρια σημεία, δεν μπορούν να προδικάσουν τίποτα για την επόμενη μέρα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί από το γαλάζιο στρατόπεδο που, ανεξαρτήτως του νικητή, εκφράζουν το φόβο τους ότι δύσκολα το κόμμα θα μπορέσει να αποφύγει τη διάσπαση, με ορατό το ενδεχόμενο σχηματισμού ενός ακόμα κόμματος στον κατακερματισμένο χώρο της κεντροδεξιάς.

Μάθετε πρώτοι τον μεγάλο νικητή

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των τεσσάρων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, όπου περισσότεροι 6.700.000 πολίτες μας εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης και για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ρεπόρτερ και η συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν με ταχύτητα όλα όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (21/12/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την αποκαλυπτικότητα και την μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις