ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Κεδίκογλου: Μήπως θέλουν να πάει ο Σαμαράς γονυπετής;

Σ. Κεδίκογλου: Μήπως θέλουν να πάει ο Σαμαράς γονυπετής;

«Πιστεύω ότι ο Α. Σαμαράς πάντα υπογράφει αυτά που τον εκφράζουν. Και από κει και πέρα νομίζω ότι με τις κινήσεις του το τελευταίο διάστημα, απέδειξε ότι βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό», διαμήνυσε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κος Κεδίκογλου χαρακτήρισε «άκρως ενοχλητική» την επιμονή των εταίρων για έγγραφες δεσμεύσεις. «Δηλαδή τι θα εφεύρουν μεθαύριο; Και αν θέλουν και τις υπογραφές των αρχηγών των κομμάτων, γιατί να μην είναι και οι υπογραφές των επίδοξων αρχηγών των κομμάτων. Μπορεί μέχρι να έρθει η δεύτερη δανειακή σύμβαση να είναι λέμε τώρα ο Μ. Χρυσοχοϊδης, όπως δήλωσε, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Να υπογράψει και αυτός; Να υπογράψουμε όλοι; Να πάει ο Σαμαράς γονυπετής και αυτομαστιγούμενος μέχρι τις Βρυξέλλες; Δηλαδή τι άλλο θα ζητήσουν; Από τη στιγμή που με τον πιο σαφή τρόπο, με μια απόφαση της βουλής, με τις ψήφους τόσων βουλευτών, με τις ψήφους όλων των βουλευτών της ΝΔ, δεν υπάρχει σαφέστερη δέσμευση», τόνισε.

«Είναι η χειρότερη εποχή για να το γυρίσουμε στην εσωστρέφεια».

«Εγώ πιστεύω ότι και λίγο τεχνηέντως δημιουργήθηκε αυτή τη ατμόσφαιρα. Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου κεντρογενή βουλευτή, δεν βλέπω καμία διαφορά μου με καμία άλλη ομάδα ή τίποτα τέτοιο. Εγώ πιστεύω ότι τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε Νεοδημοκράτες και φυσικά πρέπει όλοι μας να είμαστε Έλληνες. Για το καλό της χώρας και επειδή πιστεύουμε ότι το μόνο πολυσυλλεκτικό κόμμα εξουσίας που μπορεί να δώσει λύση είναι η ΝΔ, για το καλό της χώρας λοιπόν πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι η χειρότερη εποχή για να το γυρίσουμε στην εσωστρέφεια», δήλωσε σχολιάζοντας τα εσωκομματικά ζητήματα της Ν.Δ.