ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές την άνοιξη θέλει η Κατσέλη

Εκλογές την άνοιξη θέλει η Κατσέλη

«Οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί φοβάμαι την απονομιμοποίηση της Δημοκρατίας», δήλωσε η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι η ρποσφυγή στις κάλπες θα γίνει την άνοιξη.

Η Λούκα Κατσέλη χαρακτήρισε κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου , τονίζοντας παράλληλα πως σημασία έχει η ατζέντα με την οποία το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις εκλογές και όχι ποιος θα ηγηθεί στο κόμμα.

«Ο Γ. Παπανδρέου βρέθηκε σε ένα χρηματοπιστωτικό τσουνάμι, κατόρθωσε να φτιάξει ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, μπόρεσε να οδηγήσει τη χώρα μέχρι εκεί που μπόρεσε και άνοιξε κάποιες μεταρρυθμίσεις που είναι σημαντικές για τα επόμενα χρόνια» σημείωσε η πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real fm.

Η κ. Κατσέλη επανέλαβε πάντως ότι η ιδέα του δημοψηφίσματος ήταν λανθασμένη γιατί διατυπώθηκε ως πρόταση αφού είχε γίνει η σύναψη της σύμβασης.

Αναφορικά με την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, η κ. Κατσέλη σημείωσε πως θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία αλλά και με ταχύτητα το έργο της ώστε να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα εντός του Δεκεμβρίου.

«Χρειάζεται να κλείσει η δανειακή σύμβαση το γρηγορότερο δυνατόν. Χρειάζεται σταθερότητα.