ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ: Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας απείλησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του (video)

Σοκ: Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας απείλησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του (video)
Intime.gr

Σάλος επικρατεί στο ΝΒΑ μετά την αποκάλυψη του TMZ ότι πασίγνωστος μπασκετμπολίστας απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην γυναίκα του

Απίστευτες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας πέφτοντας σαν «βόμβα» στο ΝΒΑ δημιουργώντας μεγάλο κρότο. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό με ένα ηχητικό το ΤΜΖ πασίγνωστος μπασκετμπολίστας απείλησε με τηλεφώνημα του την πρώην σύζυγό του.

Ο ΝΒΑer που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ κάλεσε στο τηλέφωνο την πρώην γυναίκα του και της ζητούσε να φέρει στην εκκλησία τον 7χρονο γιο τους. «Θα σε ρωτήσω άλλη μία φορά πριν περάσω σε άλλο επίπεδο: Μπορώ να έχω τον γιο μου, σε παρακαλώ;», είπε αρχικά σε όχι και τόσο ήρεμο ύφος ο Αμερικανός.

Εν συνεχεία η Γουέστ απάντησε «όχι» και ο ίδιος της είπε: «θα φυτρώσω μία σφαίρα στο γαμ...νο κεφάλι σου» με την ίδια να του κλείνει το τηλέφωνο.

Πάντως η διαμάχη των δύο δεν είναι νέα. Η Γουέστ έχει καταθέσει πολλές φορές περιοριστικά μέτρα κατά του NBAer σύμφωνα με το ΤΜΖ, το οποίο γράφει ακόμα ότι η Αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα μετά τη σχετική καταγγελία της πρώην συζύγου του Κάζινς, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΒΑΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ