ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Χωρίς αντίδραση... ήταν εύκολο για τη Ζενίτ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Χωρίς αντίδραση... ήταν εύκολο για τη Ζενίτ

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στη Ζενίτ, αλλά δεν έβγαλε αντίδραση κι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε ένα εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Η ρωσική ομάδα επικράτησε 89-77 των «πράσινων», οι οποίοι αποδείχθηκαν εύκολο θήραμα για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Το «τριφύλλι» απογοήτευσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι όταν στο φινάλε έδειξε κάποια διάθεση να παλέψει τα πάντα είχαν χαθεί. Κάπως έτσι η Ζενίτ, η οποία φέτος είναι μια υψηλού επιπέδου και άκρως ποιοτική ομάδα, είχε τον απόλυτο έλεγχο, έφτασε ακόμα και στο +25 (66-41 στο 27') και πήρε ένα ακόμα ένα «διπλό» χωρίς να... ιδρώσει.

Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «βουλιάζει» στον βαθμολογικό πίνακα. Ήταν ακόμα ένα ματς που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για τους «πράσινους».

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 35-47, 54-76, 77-89.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Τα στατιστικά της Ζενίτ

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης βράβευσαν τον Μάνο Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποχώρησε από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τις φωτογραφίες απο την Area 51: Τι κρύβουν οι ΗΠΑ σε υπόστεγο;