ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: «Συντριβή» από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (photos+videos)

Euroleague – Παναθηναϊκός: «Συντριβή» από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (photos+videos)

Euroleague: Τραγικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, στο ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας, γνώρισε «βαριά» ήττα (100-74) από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ισραηλινός τεχνικός έχει πολλή δουλειά μπροστά του, κάτι που κατάλαβε από το πρώτο του παιχνίδι στο «τριφύλλι», το οποίο έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο στην Πόλη.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παραδόθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων, οι οποίοι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν ο,τι ήθελαν στο παρκέ.

Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να διαχειριστεί ένα δύσκολο ματς. Κάπως έτσι επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρεθούν ακόμα και στο +30.

Μεγάλο «όπλο» των παικτών του Κοκόσκοφ ήταν η αποτελεσματικότητα τους έξω από τα 6μ75, καθώς σούταραν με 62.5%! Συνολικά μέτρησαν 15/24 τρίποντα κι έτσι σημείωσαν 100 πόντους στην επίθεση. Παράλληλα, κατάφεραν να περιορίσουν και τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 6 πόντους και 1/9 σουτ.

Εικόνες από τον αγώνα της Πόλης

Τα δεκάλεπτα: 31-12, 48-34, 74-55, 100-74.

Τα στατιστικά της Φενέρμπαχτσε

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Το ντεμπούτο του Κάτας

Η παρουσία του κόσμου στην Ulker Sports Arena

Αντίδραση με καρφώματα Ουάιτ

Δυναμικός Παπαγιάννης σε άμυνα και επίθεση

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα καταστήματα: Με click in shop, SMS και περιορισμούς - Όλες οι λεπτομέρειες