ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: Ανώμαλη προσγείωση (photos+videos)

Euroleague – Ολυμπιακός: Ανώμαλη προσγείωση (photos+videos)

Euroleague: Η Βιλερμπάν έβαλε στον ρυθμό της τον Ολυμπιακό κι έφυγε με το «διπλό» (69-63) από το ΣΕΦ, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των «ερυθρόλευκων»

Οι «ερυθρόλευκοι» προερχόταν από τη νίκη επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και διεκδικούσαν το τέταρτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, που θα ισοδυναμούσε με σημαντικό βήμα για τα playoffs.

Η ASVEL, όμως, τους χάλασε τα σχέδια και παράλληλα κατάφερε να βάλει τέλος στο δικό της αρνητικό σερί, καθώς μετρούσε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Επίσης, κατάφερε να φύγει για πρώτη φορά με θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν το ματς στον ρυθμό που ήθελαν, εγκλώβισαν τους «ερυθρόλευκους» και με πρωταγωνιστή τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, έφτασαν δίκαια στη νίκη. Σε ένα ματς με τόσο χαμηλό σκορ, ο Γάλλος φόργουορντ έκανε τη διαφορά στην επίθεση, μετρώντας 19 πόντους με 4/΄5 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/6 βολές.

Σίγουρα η απουσία των Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν έπαιξε τον ρόλο του κι επηρέασε την ομάδα του Πειραιά, η οποία, όμως, εμφανίστηκε «άδεια» μετά το «διπλό» στο Ισραήλ. Όπως και να έχει ήταν μια ήττα... πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό στη μάχη που δίνει για να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα.

Εικόνες από τον αγώνα του ΣΕΦ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-17, 33-34, 42-51, 63-69

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

Τα στατιστικά της Βιλερμπάν

Δημιουργικός Σλούκας με το... καλησπέρα

Ο Μπαρτζώκας... ξέσπασε σε ένα μπουκάλι νερό

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: Λάθος το άνοιγμα των καταστημάτων – Το 3ο κύμα είναι μπροστά μας