ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Παραδόθηκε στο κίνητρο της Μπασκόνια (videos+photos)

Euroleague – Παναθηναϊκός: Παραδόθηκε στο κίνητρο της Μπασκόνια (videos+photos)

Euroleague: Η Μπασκόνια έδινε έναν... τελικό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει κίνητρο κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πέρασαν «αέρα» (97-82) από το ΟΑΚΑ.

Οι Βάσκοι συνέχισαν την εντυπωσιακή αντεπίθεση τους και φτάνοντας τις 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς, παραμένουν «ζωντανοί» στη μάχη για τα playoffs.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήρθαν στην Αθήνα με το... μαχαίρι στα δόντια, την ώρα που οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν χωρίς μεγάλη διάθεση και κίνητρο στο παρκέ.

Ο εξαιρετικός Ντίνος Μήτογλου έκανε ο,τι μπορούσε για να μείνει το «τριφύλλι» κοντά στο σκορ, αλλά όπως προδίδουν κι οι 97 πόντοι που δέχθηκε δεν υπήρχε μεγάλη διάθεση στην άμυνα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μια εξαιρετική εικόνα κι είχαν πρωτοστάτη τον Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στο σύστημα αξιολόγησης με 36 βαθμούς.

Επίσης, ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που είχαν 20+ πόντους για την Μπασκόνια, η οποία, εκτός των άλλων, έβλεπε και το καλάθι σαν βαρέλι και τελείωσε το ματς με 14/20 τρίποντα!

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 41-49, 59-72, 82-97

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Τα στατιστικά της Μπασκόνια

Highlights από τον αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή