ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο Έιντριαν Πέιν - Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Πέθανε ο Έιντριαν Πέιν - Είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ καθώς σε ηλικία 31 ετών πέθανε ο Έιντριαν Πέιν - Πληροφορίες πως έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου.

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ καθώς σε ηλικία 31 ετών πέθανε ο Έιντριαν Πέιν, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από tweet του πρώην NBAer Τζάρεντ Σάλιντζερ κι επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον δημοσιογράφο Κρις Σολάρι με έδρα το Ντιτρόιτ.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι, έκανε λόγο για πυροβολισμούς και έναν 31χρονο νεκρό, χωρίς να κατανομάζει τον Πέιν. Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ο Έιντριαν Πέιν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2018 και το 2019, κατακτώντας δυο Κύπελλα με το «τριφύλλι».

Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας του Έιντριαν Πέινη Γιουβέντους στην Λιθουανία. Αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, πραγματοποιώντας συνολικά 107 εμφανίσεις. Επίσης έπαιξε στην G League με Μαντ Αντς, Όστιν Σπερς και Λέικλαντ Μάτζικ, ενώ είχε περάσει κι από το πρωτάθλημα της Κίνας και τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς.

Στην Ευρώπη, εκτός από τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Βιλερμπάν στην Γαλλία, ενώ πέρσι βρισκόταν στην Ορμανσπόρ της Τουρκίας.