ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Στην ομάδα και στις αξίες της δεν χώρα κανείς που δεν τις σέβεται»

Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Στην ομάδα και στις αξίες της δεν χώρα κανείς που δεν τις σέβεται»

O Παναθηναϊκός απάντησε στον Ντουέιν Μπέικον, τονίζοντας πως ο Αμερικανός δεν σεβάστηκε την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός και Ντουέιν Μπέικον έλυσαν τη συνεργασία τους μετά τα επαναλαμβανόμενα πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικανού, ωστόσο ο 28χρονος άσος έδωσε συνέχεια. Σε live που έκανε στο Instagram, φέρεται να παραδέχθηκε ότι βιαιοπράγησε εναντίον του Λευτέρη Μαντζούκα μεταξύ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός με θέση του τοποθετήθηκε στο ζήτημα της αποχώρησης του Αμερικανού.

«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της. Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κάνεις που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομερείς από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Όσο για την αναφορά του Μπέικον για παρουσία security έξω από το σπίτι του, η ΚΑΕ όντως είχε βάλει 1-2 φορές ανθρώπους ασφαλείας, αλλά για να τον προστατεύσει, μετά από απειλές που είχε δεχθεί για περιστατικά που είχαν συμβεί σε βραδινές εξόδους του.