ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγαλείο: Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει υπογεγραμμένες φανέλες αντιπάλων του στο VIP lounge

Μεγαλείο: Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει υπογεγραμμένες φανέλες αντιπάλων του στο VIP lounge

Οι καινοτομίες απ’ τον Παναθηναϊκό AKTOR συνεχίζονται, με τις φανέλες των αντιπάλων του στην Euroleague να κοσμούν το ανανεωμένο VIP lounge του ΟΑΚΑ – Εκεί και η υπογεγραμμένη εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με τις κινήσεις της ΚΑΕ έχει αλλάξει επίπεδο και διαρκώς κάνει βήματα μπροστά. Το ΟΑΚΑ κάθε εβδομάδα… μεταμορφώνεται, με το νέο LED φωτισμό να έχει τοποθετηθεί πλέον. Φωτίζοντας ιδανικά το παρκέ και αφήνοντας τις εξέδρες σκοτεινές, για την καλύτερη ποιότητα θέασης των φιλάθλων.

Παράλληλα, στο ανανεωμένο VIP lounge του γηπέδου των «πράσινων», υπάρχει μία ακόμη καινοτομία, ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα και ιδιαιτέρως ευχάριστη. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν κορνιζάρει υπογεγραμμένες φανέλες αντιπάλων τους στην Euroleague και με αυτές έχουν κοσμήσει το χώρο.

Ανάμεσά τους φυσικά και η φανέλα του Ολυμπιακού. Μια εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, αρχηγού των «ερυθρόλευκων», με τις υπογραφές των παικτών του αιωνίου αντιπάλου των «πράσινων». Ο Παναθηναϊκός AKTOR σε κάθε του κίνηση αλλάζει επίπεδο και δείχνει το δρόμο σε όλη την μπασκετική και αθλητική Ευρώπη.