ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε τα πάντα στον Βινίσιους και τον έχρισε Νο1 Βραζιλιάνο στον κόσμο (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε τα πάντα στον Βινίσιους και τον έχρισε Νο1 Βραζιλιάνο στον κόσμο (vid)

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, είδε από κοντά τον αγώνα των Μπακς με τους Νετς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του έκανε δώρο τα παπούτσια και τη φανέλα του!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς σταρ στον κόσμο, αλλά για μια ακόμα φορά έμοιαζε με μικρό... θαυμαστή δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δυο τους είναι φίλοι, με τον Βραζιλιάνο άσο να παρακολουθεί και στο παρελθόν αγώνες του Έλληνα άσου στο NBA, μιας και λατρεύει το μπάσκετ και βρίσκεται συχνά και σε αγώνες της EuroLeague στη Μαδρίτη.

Αυτή τη φορά είδε από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μια ακόμα μαγική εμφάνιση στη νίκη των Μπακς επί των Νετς στο Μπρούκλιν.

Ο Greek Freak, μάλιστα, τον είχε δει στις court seats και μετά το τέλος του αγώνα τον πλησίασε και του έδωσε υπογεγραμμένα τα παπούτσια του και την εμφάνισή του.

«Αδελφέ μου, θα σου δώσω τα παπούτσια, αλλά περίμενε θα πάρεις και τη φανέλα μου, όλο το πακέτο αδερφέ μου. Το εκτιμώ που ήρθες, σε ευχαριστώ πολύ», για να προσθέσει ενώ οι δυο τους έβγαζαν φωτογραφία ότι ο Βινίσιους είναι «ο καλύτερος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Εδώ ακριβώς. Το Νο1».