ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague - Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο κανάλι θα δείξει τον αγώνα

Euroleague - Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ  Μαδρίτης: Ποιο κανάλι θα δείξει τον αγώνα

Έτοιμοι είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods για τον αποψινό (Τρίτη 17/4) αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με απουσίες η Ρεάλ

Οριστικά χωρίς τους Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Γιουλ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καμπάτσο χάνει ολόκληρη τη σειρά των πλέι οφ, ενώ υψηλές πιθανότητες να μπει για πρώτη φορά στην αγωνιστική δράση φέτος, στο 3ο παιχνίδι με τους «πράσινους» στη Μαδρίτη συγκεντρώνει ο Γιουλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τις δύο αυτές απουσίες πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Αθήνα.

«Αιώνια Πιστός»… στους 8!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι ο μοναδικός εκ των οκτώ ομάδων που συμμετέχουν στα εφετινά πλέι οφ της Euroleague, με τις περισσότερες διαδοχικές παρουσίες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιστοί στο ραντεβού τους με την οκτάδα για όγδοη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, καθώς από το 2011 δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μείνουν εκτός.

Ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού Superfoods με Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου, ο αγώνας Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD.