ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ήξερες πόσο συχνά μπαίνει γκολ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού;

Ήξερες πόσο συχνά μπαίνει γκολ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού;

Το ντέρμπι της Super League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

146 παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έχουν διεξαχθεί από την ίδρυση της πρώτης Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου το 1959 κάνοντας το συγκεκριμένο ζευγάρι το πιο παιγμένο παιχνίδι από καταβολής πρωταθλήματος.

Οι «Πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 3 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας όμως και 2 εκτός έδρας ισόπαλα αποτελέσματα με Άρη και ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 9 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις 1 τέρμα παθητικό. Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει συνολικά 5 γκολ αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο εύκολο γκολ αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από τους κυπελλούχους Ελλάδος στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μετά τον τελικό του Μάϊου που βρήκε τροπαιούχους τους «πράσινους» χάρη σε γκολ του Αϊτόρ.

Το σερί του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ενώ στα τελευταία 11 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος είχε έρθει τον Νοέμβριο του 2014 με 1-2. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Προσφέρονται εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για την νικήτρια ομάδα, ειδικές αγορές καρτών, ημιχρόνου, συνδυαστικές επιλογές, αγορές παικτών, κόρνερ και σκόρερ.

Τα γκολ στο ημίχρονο

Από τις τελευταίες 12 αναμετρήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας, οι 9 είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος και της διακύμανσης του σκορ. Στο Πάμε Στοίχημα, προσφέρονται δεκάδες επιλογές ημιχρόνων, Over/Under, Goal/No Goal αλλά και λεπτών.