ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Super League: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, νίκη στο ντεμπούτο Τερίμ ο Παναθηναϊκός | «Τριάρα» η ΑΕΚ

Super League LIVE
Intime News

Super LeagueΔείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Λαμία-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Βόλος, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Τέρμα το διάλειμμα για τις ομάδες τις Super League! Οι υποχρεώσεις για το 2024 ξεκινούν από σήμερα, με την έναρξη της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μάλιστα με τους συλλόγους του Big-5 να μπαίνουν στη μάχη.

Ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (21:00), με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Τριφυλλιού, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση που πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον 70χρονο Τούρκο τεχνικό. Η ομάδα της Ηπείρου από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα της Super League.

Νωρίτερα (20:00), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, ο οποίος άλλαξε προπονητή τον προηγούμενο μήνα, αλλά μετράει δύο σερί ήττες με τον Πέπε Μελ στον πάγκο του.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν, θεωρητικά, εύκολες αποστολές. Οι «ερυθρόλευκοι», βελτιωμένοι αμυντικά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο τους, ταξιδεύουν στο «Αθανάσιος Διάκος» για να παίξουν με τη Λαμία (17:00) που συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη (0-2-4).

Οι «κιτρινόμαυροι», που απώλεσαν τέσσερις βαθμούς σε δυο συνεχόμενα ταξίδια τους σε Αγρίνιο (2-2) και Σέρρες (2-2), υποδέχονται (19:00) τον Βόλο που στο φινάλε του 2023 γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο, μετά το 0-3 από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Λαμία-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Βόλος, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: