ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε το «αιώνιο» ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε το «αιώνιο» ντέρμπι
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλα τα «φώτα» της 17ης αγωνιστικής θα πέσουν απόψε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε όποια κατάσταση και αν είναι, σε όποια βαθμολογική κατάσταση και αν βρίσκονται, ένα είναι το σίγουρο. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απόψε στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης», αναμένεται να δούμε ακόμα μία μάχη «αιωνίων». Μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη (4-2), ο Ολυμπιακός με νίκη θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή με +1 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ποιος θα κερδίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης»; (poll)

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Παναθηναϊκός, είδε χθες τους Άρη και Ατρόμητο να κερδίζουν και έτσι θέλει να πάρει το «τρίποντο» στο Φάληρο, που θα τον ανεβάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά, Ποντένσε και Σισέ

Μπορεί η απουσία του τραυματία Γκιλιέρμε να είναι πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους», ο Πέδρο Μαρτίνς όμως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε δύο σημαντικούς παίκτες του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Επίσης στην αποστολή μπήκε ο Σισέ, που είχε υποστεί λοίμωξη αναπνευστικού τον Σεπτέμβριο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι «αιωνίων» ο Σαραβάκος (video+photos)

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους και τον Κολοβό

Ο Γιώργος Δώνης δύσκολα θα «κατεβάσει» στο Φάληρο ενδεκάδα με εκπλήξεις. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει εκείνους που έχουν δώσεις μέχρι στιγμής τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς βέβαια να υπολογίζει τον τραυματία Κολοβό, αλλά και τους Μολό και Φάουστο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιόχανσον που εξέτισε την ποινή του με τον Άρη, ο Σένκεφελντ που επίσης δεν αγωνίστηκε με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και ο Ζαχίντ.

Το «αιώνιο» ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - «Ηφαιστίων»: Αυτές οι περιοχές θα... θαφτούν στο χιόνι - Νιφάδες και στην Αθήνα