ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι απουσίες του Ολυμπιακού διαμορφώνουν την ενδεκάδα του Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Οι απουσίες του Ολυμπιακού διαμορφώνουν την ενδεκάδα του Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να αποφασίσει για την ενδεκάδα του ντέρμπι.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται, ότι έχει αρχίσει να καταλήγει στην ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα αποφασίσει οριστικά αύριο το βράδυ μετά την τελευταία προπόνηση και αφού ενημερωθεί από τις τελικές απουσίες, που έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε δύο εβδομάδες χωρίς τους διεθνείς, για αυτό το παιχνίδι, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει και τους διεθνείς μαζί και την Παρασκευή στην προπόνηση θα μπορεί να κάνει την τελική δοκιμή, για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες.

Φυσικά στο μυαλό του Μπόλονι είναι και το γεγονός, ότι έχουν προκύψει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες για τον Ολυμπιακό. Δεν θα έχει τα δύο του φορ, τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν και δεν θα έχει και τον Βαλμπουενά. Στο περσινό παιχνίδι στο Φάληρο ο Βαλμπουενά δημιούργησε και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 1-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Η απουσία αυτών των παικτών θα οδηγήσει τον Μπόλονι σε κάποιες αποφάσεις για την ενδεκάδα, που θα ήταν διαφορετικές αν αυτοί οι δύο παίκτες αγωνιζόντουσαν. Για αυτό και είναι ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο να δούμε μαζί και Μακέντα και Καρλίτος στην επίθεση παρότι στις μέχρι τώρα δοκιμές στην προπόνηση ο Μπόλονι χρησιμοποιεί μόνο τον Καρλίτος με τους βασικούς και από πίσω του βάζει σε ελεύθερο ρόλο τον Βιγιαφάνιες. Ο Μπόλονι, πάντως μέχρι τώρα δοκιμάζει στις προπονήσεις και κυρίως τις παραμονές αγώνων, άλλα σχήματα από αυτούς, που τελικά χρησιμοποιεί.