ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκινεί ξανά ο Πελέ - «Σε αγαπώ»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκινεί ξανά ο Πελέ - «Σε αγαπώ»

Στην μεγάλη απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα αναφέρεται για άλλη μια φορά ο Πελέ γράφοντας «μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε στην ίδια ομάδα».

Με ανάρτησή του στο Facebook ο μεγάλος Βραζιλιάνος χαρακτηρίζει «ιδιοφυία» τον Μαραντόνα προσθέτοντας ότι «πάνω απ ' όλα, για μένα, θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μια ακόμα μεγαλύτερη καρδιά».

«Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα υψώσω τη γροθιά μου στον αέρα χωρίς να πανηγυρίσω γκολ, αλλά επειδή θα μπορώ να σε αγκαλιάσω» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Πελέ.

Η ανάρτηση του Πελέ έχει ως εξής:

«Έχουν περάσει επτά ημέρες (σ.σ. το μήνυμα του Πελέ αναρτήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης) από την ημέρα που έφυγες.

Πολλοί άνθρωποι αγάπησαν να μας συγκρίνουν σε όλη τους τη ζωή. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με την μπάλα στα πόδια. Ένας πραγματικός θρύλος. Αλλά πάνω απ ' όλα, για μένα, θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μια ακόμα μεγαλύτερη καρδιά.

Σήμερα, ξέρω ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν μπορούσαμε να συγκριθούμε λιγότερο μεταξύ μας και να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Με αυτό εννοώ ότι είσαι ασύγκριτος.

Η τροχιά σου σημαδεύτηκε από την ειλικρίνεια. Και με τον μοναδικό σου τρόπο μας έμαθες ότι πρέπει να αγαπάμε και να λέμε «σε αγαπώ» αρκετά πιο συχνά. Η ξαφνική αναχώρησή σου δεν μου επιτρέπει να στο πω και έτσι απλά θα στο γράψω: Σ ' αγαπώ Ντιέγκο

Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλο το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα υψώσω τη γροθιά μου στον αέρα χωρίς να πανηγυρίσω γκολ, αλλά επειδή θα μπορώ να σε αγκαλιάσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Οριστικό! Παράταση των μέτρων μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου