ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωνε… Παναθηναϊκός (vid+pics)

Ολυμπιακός: Όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωνε… Παναθηναϊκός (vid+pics)
InTime

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τη Δευτέρα (25.01) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως υποστήριζε τον Παναθηναϊκό μέχρι να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Το πρόσωπο των ημερών είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μετά από σχεδόν 13 χρόνια, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωση την απόκτηση του «Sokratis» ενισχύοντας έτσι την αμυντική γραμμή τους και προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και προσωπικότητα στο ρόστερ τους.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε συνδεθεί για χρόνια και με την ΑΕΚ λόγω της θητείας του στους «κιτρινόμαυρους», η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό ήταν και μια μεγάλη επικοινωνία νίκη για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, έχει γίνει viral ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στην εκπομπή Total Football του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Σε αυτή, είχε δηλώσει πως μικρός ήταν Παναθηναϊκός.

«Παναθηναϊκός ναι. Ήταν ο πατέρας μου, ο παππούς μου ο ένας γιατί ο άλλος ήταν ΑΕΚτζής. Αλλά από όταν ήρθα στην ΑΕΚ, αυτό σιγά-σιγά χάθηκε», είχε πει χαρακτηριστικά. Στην ίδια εκπομπή, μάλιστα, είχε αποκαλύψει και ο Κώστας Κατσουράνης πως μικρός ήταν Παναθηναϊκός μέχρι να πάει κι αυτός στην ΑΕΚ αν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο «τριφύλλι».

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως έχει προκαλέσει αρκετά μεγάλη εντύπωση και η ανακοίνωση της απόκτησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον Ολυμπιακό. «Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι».», αναφέρει στο ξεκίνημά της η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Με μια δεύτερη ανάγνωση, αντιλαμβάνεται κανείς πως απουσιάζει παντελώς η θητεία του στην ΑΕΚ την τριετία 2005-2008, όπως και το γεγονός ότι ξεκίνησε από την τοπική ομάδα του Απόλλωνα Πεταλιδίου, της ιδιαίτερης πατρίδας του από όπου τον απέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι». Μάλιστα, ο ίδιος πριν λίγα 24ωρα είχε αναρτήσει στα social media ένα γραφικό με ερωτηματικό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αναφέρει κανονικά την Ένωση.

Παπασταθόπουλος: Χαρούμενος που γύρισα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε πάντως το πρώτο του μήνυμα στα social media σαν παίκτης των «ερυθρόλευκων».

«Μετά από σχεδόν 13 χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε η στιγμή που επιστρέφω στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού», έγραψε ο διεθνής στόπερ και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, έχω θέσει πολλούς στόχους και ανυπομονώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μια σημαντική σεζόν μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Δείτε πότε «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις