ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι γιατροί είπαν στη σεφ να του δώσει το φιλί της ζωής! - «Κανείς δεν ήξερε»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι γιατροί είπαν στη σεφ να του δώσει το φιλί της ζωής! - «Κανείς δεν ήξερε»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στα αίτια του θανάτου του «Θεού» της μπάλας.

Ρυθμό «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει πλέον οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις κρίσιμες τελευταίες στιγμές του Μαραντόνα, αλλά κι οι τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες «καίνε» τους γιατρούς του.

Η ιστορική σεφ του «Θεού» της μπάλας, Ρομίνα Ροντρίγκες σε δηλώσεις της στην America TV, υπογράμμισε αυτό που δήλωσε κι ο ανιψιός του, Τζόνι Εσπόζιτο. «Ήταν πλέον κουρασμένος για τα πάντα. Φαινόταν σαν να θέλει να το τελειώσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η «Μονόνα» (όπως έγινε γνωστή) σοκάρει με όσα αποκαλύπτει για τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν στον Μαραντόνα κι ουσιαστικά προδίδουν την απειρία αλλά και την αμέλεια των γιατρών του.

«Κανείς δεν ήξερε πώς να το κάνει, δεν υπήρχε κανένας που να μπορούσε να κάνει μασάζ στην καρδιά. Η ψυχίατρος ζήτησε ακόμη κι εγώ να προσπαθήσω. "Ας μετρήσουμε ως το τρία και να ασκήσουμε πίεση στο στήθος", συνέχισαν να επαναλαμβάνουν. Μου είπαν επίσης να δώσω το φιλί της ζωής αλλά δεν ήμουν σε θέση, ήμουν αποσβολωμένη» τόνισε.

«Η Τζάνα είναι κακομαθημένη»

Στο μεταξύ, οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Λεοπόλντο Λούκα που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας συνεχίζουν να προκαλούν οργή και αποτροπιασμό. Μετά τις προσβολές και τα περιφρονητικά λόγια για τον «Ντιεγκίτο», το Infobae αποκάλυψε την ασεβή μεταχείρισή του απέναντι στην Τζάνα, την τελευταία αναγνωρισμένη κόρη του.

Ο Λούκε απορρίπτει τα επαναλαμβανόμενα αιτήματά της για μεταφορά του Μαραντόνα στην κλινική κι ακούγεται να λέει σε κάποιον συνεργάτη του: «Συνεχίζει να επιμένει για εισαγωγή. Δεν μπορώ να το αντέξω πια, η Τζάνα είναι μια κακομαθημένη ...».

Η εφημερίδα Olé, επικαλούμενη πηγές εντός του δικαστικού σώματος, τόνισε ότι οι συνομιλίες που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με όλα όσα είχαν ήδη ακούσει οι ερευνητές. «Σίγουρα», ανέφερε η πηγή, «η σχέση μεταξύ Μαραντόνα και Λούκε δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση μεταξύ ασθενούς και γιατρού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι