ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Κόσοβο 1-1: «Πικρό» φινάλε, ώρα για νέα αρχή - Δείτε τα highlights (video)

Ελλάδα - Κοσοβο
Intime

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 με το Κόσοβο και δεν μπόρεσε να «κλείσει» με νίκη τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήθελε τη νίκη για το γόητρο αλλά και την ουσία (βλ. FIFA Ranking), ωστόσο για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Μολονότι προηγήθηκε κι έχασε τα… άχαστα για να «καθαρίσει» το ματς, στο φινάλε θα μπορούσε ακόμα και να είχε ηττηθεί από τους Κοσοβάρους, οι οποίοι μετά την ισοφάριση απώλεσαν στιγμές για να ανατρέψουν την κατάσταση. Κι όλα αυτά ενώ οι τελικές ήταν 16-8 για την Εθνική, η οποία είχε και 68% κατοχή μπάλα.

Οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να αφήσουν μια «γλυκιά» γεύση στα προκριματικά, όπου δεν επετεύχθη ο στόχος της πρόκρισης στο Μουντιάλ, ωστόσο όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά «γκρέμισαν» και την καλή εικόνα που έχτιζαν σταδιακά.

Ο αγώνας, ουσιαστικά, ήταν μια περίληψη όλη της διαδικασίας για την εθνική ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας θα πρέπει να κοιτάξουν άμεσα στην επόμενη ημέρα. Να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της παραμονής του Τζον Φαντ Σχιπ και να αρχίσει… το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Ελλάδα - Κόσοβο
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ελλάδα - Κόσοβοuefa.com

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το 1-0 της Εθνικής

Το 1-1 του Κοσόβου

PRE GAME

Οι ενδεκάδες

TA HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.