ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναντ – Ολυμπιακός 2-1: Τιμωρία στο 93' και ξεκίνημα με ήττα στο Europa League

Ναντ - Ολυμπιακός
Intime News

Europa League: Η Ναντ σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα (2-1) τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Για ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή εικόνα, έδωσαν πολλά δικαιώματα στα «καναρίνια» και τιμωρήθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο. Δέχθηκαν γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Europa League
Ναντ - Ολυμπιακός 2-1uefa.com

Ο τρόπος σίγουρα «πόνεσε», αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ήττα ήταν άδικη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν απείλησε, ενώ από την άλλη κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στην περιοχή του, δεχόταν φάση.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας βρήκαν γκολ ισοφάρισης με μεγάλη δόση τύχης, καθώς ο Μουτουσάμι πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ, ωστόσο έδωσαν πολλά δικαιώματα και τελικά η κεφαλιά «μαχαιριά» του Γκερσάν έδωσε το «τρίποντο» στη Ναντ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χτύπημα στην αρχή της φάσης στον Καμαρά.

Τα γκολ: 32’ Μοχάμεντ, 90+3 Γκεσάντ – 50’ αυτ. Μουτουσαμί
Διαιτητής: Χάραλντ Λεχνερ (Αυστρία)
Κίτρινες: Σισοκό, Παλουά, Μπλας - Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ
ΝΑΝΤ (Κομπουαρέ): Λαφόντ, Απιά, Τζιρότο ,Παλουά, Γκεσάντ, Μπλας, Μουτουσαμί (69' Σισοκό), Τσιριβέλα, Μερλέν, Μοσταφά, Γκαναγκό (69' Σίμον)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέτσος, Μανωλάς, Σισέ, 'Αβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μασούρας (60' Μποουλερ), Μπιέλ (86' Ελ Αραμπι), Ουί-Τζο Χουάνγκ (77' Αμπουμπακάρ Καμαρά)

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάρλος Κορμπεράν

Πεπ Μπιέλ

Σχετικές ειδήσεις