ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Σκληρό «καρύδι» για τους «μεγάλους» ο Βόλος, νίκησε τον Άρη

Super League
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Βόλος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επικράτησε και του Άρη με 2-0.

Η ομάδα της Μαγνησίας απέδειξε ξανά ότι έχει βρει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στους «μεγάλους».

Ο Βόλος πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» στην έδρα του, καθώς πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Ουσιαστικά οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητα τους στο πρώτο μέρος.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Άλχο στο 55’ κι ο Άρης πίεσε για να μπει ξανά στο ματς. Δεν τα κατάφερε, όμως, κι έτσι έφυγε ηττημένος από το Πανθεσσαλικό.

Super League
Βόλος - Άρης 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).
Κίτρινες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος Ντέλετιτς, Λούνα - Παπέ Σεΐκ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.
Κόκκινες: Άλχο (55').
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64' Ματίγια), Ντέλετιτς (70' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Κούτσιας).
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68' Γκρέι), Παπέ Σεΐκ (46' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβινιό).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Άλαν Πάρντιου (Άρης)

Ο Ολυμπιακός «χαμογέλασε» στην επιστροφή του Μίτσελ

Στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδα του Πειραιά ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. Το πρώτο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο στο 68ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, αλλά αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες από τον μαχητικό Ατρόμητο, ο οποίος πίεσε ψηλά. Ο Μπακαμπού είχε ορισμένες καλές στιγμές μέχρι να βρει δίχτυα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία, όσο το σκορ ήταν στη «λευκή» ισοπαλία ήταν φυσικά η απόκρουση του Γιαννιώτη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 38ο λεπτό.

Super League
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα)
Κίτρινες: Μασούρας - Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Μουνίθ, Ρομπάιγ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46΄ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63΄ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (90΄ Σαμασέκου), Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72΄ Αμπ. Καμαρά)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81΄ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες (81΄ Ερλινγκμαρκ), Κουέν, Φριντζόνσον (82΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70΄ Μουνίθ), Κιάρτανσον

Έκανε σεφτέ ο Αστέρας Τρίπολης, δεν χάνει από τον ΟΦΗ!

Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε τη θετική παράδοση που έχει κόντρα στον ΟΦΗ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0, χάρη σε τέρματα του Τιλίκα και του Γκαρντάβσκι από το πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Η ομάδα της Κρήτης δεν μπόρεσε να απειλήσει, με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη για ακόμη μια αφορά από την Τρίπολη. Για την ακρίβεια ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε συνολικά 11 ματς στην έδρα του Αστέρα για το πρωτάθλημα.

Super League
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Τζουκάνοβιτς - Μεγιάδο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλβαρες, Ιγκλέσιας (75΄ Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46΄ Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65΄ Κρεσπί), Μπαρτόλο (74΄ Μπερτόλιο / 87΄ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Ντιουσέ (62΄ Στάικος), Γκερέρο, Ντικό (57΄ Μπουζούκης), Βούρος, Διαμαντής, Ντουσμισάι (46΄ Μπιφούμα), Περέα, Μεγιάδο (46΄ Τοράλ), Μπαλογιάννης (73΄ Θοράρινσον)

Η 6η αγωνιστική της Super League

Σάββατο (1/10)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

ΚΑΝΑΛΙ

«Αθ. Διάκος»

Λαμία - Λεβαδειακός

1-0

CosmoteSport1HD

Κυριακή (2/10)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΣΚΟΡ

ΚΑΝΑΛΙ

«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

2-0

Novasports Prime

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

2-0

CosmoteSport1HD

Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΝΠΣ Βόλος – Άρης

2-0

CosmoteSport1HD

Τούμπας

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

21:30

Novasports Prime

Δευτέρα (3/10)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

18:00

Novasports Prime

OPAP Arena

ΑΕΚ - Ιωνικός

20:00

CosmoteSport1HD