ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1: «Φρένο» στο Περιστέρι και χαμένη ευκαιρία!

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

Super League: Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το αήττητο σερί του στα 11 ματς, αλλά είδε τον Ατρόμητο να του στερεί τη νίκη (1-1) και την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο -4 από την πρώτη θέση.

Αυτό τελικά δεν έγινε, καθώς η ομάδα του Περιστερίου απέσπασε την ισοπαλία (1-1) σε ένα ματς που και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Μπακαμπού άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 54’, αλλά ο Φριντζόνσον ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Γιαννιώτη να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμα κι έτσι βρίσκεται γερά στο κόλπο του τίτλου. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι στο -5 από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα playoffs.

Super League
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1slgr.gr

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Μποκ - Ροντινέι, Μπακαμπού, Μασούρας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (82΄ Τζοβάρας), Ροτάριου (88΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (82΄ Κωτσόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (85΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69΄ Γκ. Ροντρίγκες), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (85΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (69΄ Ελ Αραμπί).

Σχετικές ειδήσεις