ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός - Βόλος 2-0: Τρίτωσε το... καλό για το «τριφύλλι»

Super League
Intime News

Super League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Βόλο και ξέφυγε στο +4, μια ημέρα πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, για την 23η αγωνιστική του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και δείχνουν να συνέρχονται για τα καλά, μετά από μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα δυνατά στο ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες κι είχε δύο δοκάρια με τον Παλάσιος. Επίσης, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν και για δύο πέναλτι με τον Μαντσίνι (1’) και τον Παλάσιος (43’).

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για περίπου μια αγωνιστική ώρα, καθώς στο 59ο λεπτό ο Κουρμπέλης λύτρωσε τους «πράσινους». Εννιά λεπτά νωρίτερα, ο Σι είχε αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Βόλο με δέκα παίκτες.

Το «τριφύλλι» βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Σπόραρ, ο οποίος ήταν εύστοχος σε εκτέλεση του πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Εν κατακλείδι, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση, πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Super League
Παναθηναϊκός - Βόλος 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: - Σι, Οζέγκοβιτς
Αποβολές: 50’ Σι (δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (64’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (86’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (75’ Τσέριν), Μαντσίνι (75 Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Σι, Λούνα, Καρτάλης (46’ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος, Γκάκι (87’ Μεθκίδα), Πιρές (61’ Κάτσε), Κούτσιας (72’ Τσοκάνης).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Σχετικές ειδήσεις