ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: «Τριάρα» πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Super League, Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: «Τριάρα» πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Super League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 στη Λαμία και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το ερχόμενο Σάββατο (25/2).

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη… δουλειά τους κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, βρίσκει τους γηπεδούχους στο -5 από το «τριφύλλι», το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λαμία πάλεψε, είχε δοκάρι με τον Τζανδάρη στο 6’, αλλά σταδιακά η διαφορά ποιότητας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τρία δοκάρια (τα δύο στο 0-0) κι άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά την ανάπαυλα, ο Ολυμπιακός βρήκε άλλα δύο τέρματα, απλοποιώντας τα πράγματα.

Super League
Λαμία - Ολυμπιακός 0-3slgr.gr

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Κίτρινες: Ντε Βινσέντι, Μαρτίνεθ – Μπιέλ, Παπασταθόπουλος, Μπακαμπού, Ροντινέι
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμπάντα, Στάνκο (63’ Σλίβκα), Τζανδάρης (80’ Μανούσος), Ρόμανιτς (64’ Νούνιες), Τσιλούλης (74’ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64’ Ντε Βινσέντι), Βέργος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (64’ Ντόη), Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ Ιν-μπεόμ, Σαμασέκου, Φορτούνης (65’ Βαλμπουενά), Κανός (80’ Μασούρας), Γκάρι Ροντρίγκες (6’ λ.τρ. Μπιέλ), Μπακαμπού (80’ Ελ-Αραμπί).

TA HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λεωνίδας Βόκολος (Λαμία)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)