ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θέλει και πάλι Παλάσιος η Κόλο Κόλο - Η κλήση της ΠΑΕ για ανανέωση

Παναθηναϊκός: Θέλει και πάλι Παλάσιος η Κόλο Κόλο - Η κλήση της ΠΑΕ για ανανέωση
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Νέα κρούση για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος ετοιμάζεται να κάνει η Κόλο Κόλο, τη στιγμή που το «τριφύλλι» θέλει να δέσει τον Αργεντίνο και για τα επόμενα χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2023 η ομάδα από την Χιλή είχε χτυπήσει επίσημα την «πόρτα» του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού. Τότε, οι «πράσινοι» είχαν απαντήσει αρνητικά, σε μία εποχή που η ομάδα είχε χάσει και τον Αϊτόρ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ωστόσο, η Κόλο Κόλο δεν αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Αργεντίνου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι Χιλιανοί ετοιμάζονται για νέα επίσημη κρούση, το ερχόμενο καλοκαίρι, θεωρώντας πως οι «πράσινοι» θα είναι περισσότερο διαλλακτικοί.

Η αισιοδοξία τους πηγάζει από το γεγονός πως το συμβόλαιο του «Τούκου» με την ΠΑΕ ολοκληρώνεται το 2024, με αποτέλεσμα να έχουν… υποχωρήσει κάποιες αντιστάσεις. Πάντως, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να «δέσει» για περισσότερα χρόνια τον ποδοσφαιριστή.

Αυτός είναι και ο λόγος που το προηγούμενο διάστημα έγινε μία πρώτη επαφή του Παναθηναϊκού με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, όμως, όλα τώρα έχουν «παγώσει», καθώς μαίνεται η «μάχη» του τίτλου. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις, ούτως ώστε να φανούν και οι προθέσεις του Αργεντίνου.

Σχετικές ειδήσεις