ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Απροσπέλαστο» το Πανθεσσαλικό, μέτρα σε όλο τον Βόλο

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime News

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβει η αστυνομία ενόψει του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση που θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η Αστυνομία, μέσω ανακοίνωσης, επισημοποίησε τη Δευτέρα (22/5) την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών. Να θυμίσουμε ότι η αστυνομία της Μαγνησίας είχε ανάψει «κόκκινο» στην παρουσία κόσμου στο γήπεδο, ακόμα και μαθητών, με τις ομάδες να λαμβάνουν από μόλις 20 προσκλήσεις.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι «απροσπέλαστο» την Τετάρτη (24/5) και το δικαίωμα εισόδου θα έχουν περιορισμένος αριθμός διαπιστευμένων προσώπων. Επίσης, θα ληφθούν τα ανάλογα αστυνομικά μέτρα στην πόλη για την αποφυγή προσέγγισης του σταδίου από άτομα που δεν διαθέτουν σχετική διαπίστευση.

Το Newsbomb στον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το Newsbomb θα βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα μεταφέρει όλα όσα γίνουν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αγώνα και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις