ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη ιστορία στην Ιταλία: Απαρνήθηκε την κόρη του για τη Ρόμα

Απίστευτη ιστορία στην Ιταλία: Απαρνήθηκε την κόρη του για τη Ρόμα

Διχασμένη η Ιταλία από τον οπαδό της Ρόμα που προτιμά να πάει στον τελικό με τη Σεβίλλη παρότι την ίδια μέρα η κόρη του παίρνει το πτυχίο της.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός, είναι τα σπουδαιότερα απ’ τα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μας. Για κάποιους ανθρώπους οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Όπως για έναν 60χρονο φίλαθλο της Ρόμα που έχει προκαλέσει διχασμό στην Ιταλία.

Ο συγκεκριμένος οπαδός, προτιμά να πάει στον τελικό του Europa League όπου η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη και όχι στην αποφοίτηση της κόρης του! Γεγονός που αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στη Rai Due.

«Το όνομα μου είναι Μάρτα και θα ήθελα να σας πω κάτι που με πλήγωσε», ανέφερε η νεαρή που παίρνει πτυχίο βιολογίας και συνέχισε:

«Την Τετάρτη παίρνω το πτυχίο μου αλλά ο πατέρας μου δεν θα βρίσκεται εκεί διότι μου είπε ότι βρήκε εισιτήρια για τον τελικό της Ρόμα με την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη. Για έναν 60χρονο άντρα η αποφοίτηση της κόρης του έρχεται μετά από την ποδοσφαιρική του ομάδα».

Αμέσως άρχισε ένα κύμα συμπαράστασης στη Μάρτα, αλλά και αρκετές αναφορές στα social media που τάχθηκαν υπέρ της κίνησης του 60χρονου να προτιμήσει να βρεθεί στον τελικό. Κυρίως από οπαδούς της Ρόμα.

Το θέμα ήρθε να προστεθεί στην κίνηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος έκανε ακριβώς το αντίθετο. Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα, επέστρεψε τα εισιτήρια που του δόθηκαν για τον τελικό, καθώς θέλει να παρευρεθεί στην αποφοίτηση της κορούλας του απ’ το γυμνάσιο.

«Όταν ένα μέρος της καρδιάς σου αποφοιτά από το σχολείο, δεν μπορείς να είσαι απών», ανέφερε ο Ντε Ρόσι για το θέμα.