ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη αποθέωση για Ζέκα – Βασικός για να χειροκροτηθεί

Απίστευτη αποθέωση για Ζέκα – Βασικός για να χειροκροτηθεί

Στο αρχικό σχήμα της Κοπεγχάγης ο Ζέκα στο τελευταίο του ματς με τους Δανούς, έγινε αλλαγή στο 1ο λεπτό και γνώρισε απίστευτη αποθέωση.

Η Κοπεγχάγη όντας πρωταθλήτρια Δανίας, φιλοξένησε τη Ράντερς. Στο «Πάρκεν» ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η σκέψη όλων ήταν στον Ζέκα. Ο ποδοσφαιριστής που ήδη έχει ανακοινωθεί απ’ τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στην Ελλάδα, τα τελευταία έξι χρόνια έκανε σημαντική καριέρα στους Σκανδιναβούς. Έγινε αρχηγός τους και δεν το ξεχνά κανείς.

Έτσι, επιλέχτηκε να αποθεωθεί όπως του αρμόζει. Αν και τραυματίας ακόμη, βρέθηκε στο βασικό σχήμα. Πήρε την μπάλα και την πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου, για να γίνει αλλαγή στο 1ο λεπτό. Σκοπός ήταν να αποχαιρετήσει την Κοπεγχάγη, όντας στον αγωνιστικό χώρο, βασικός και φορώντας το περιβραχιόνιο.

Αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Στην εξέδρα των φανατικών υπήρξε τεράστιο πανό με την προσωπογραφία του Ζέκα. Το όνομά του ακουγόταν απ’ τους φιλάθλους. Συγκινημένος ο 35χρονος κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του, όπου αγκάλιασε τους πάντες. Ένα ξεχωριστό αντίο για τον διεθνή άσο που κατάγεται απ’ την Πορτογαλία.