ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Οζντόεφ «εκλεκτός» για τα χαφ - Τα δεδομένα για το deal

ΠΑΟΚ: Ο Οζντόεφ «εκλεκτός» για τα χαφ - Τα δεδομένα για το deal
EPA/Lars Baron, ΑΜΠΕ

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ εμφανίζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ο Ρώσος κεντρικός μέσος αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα χαφ ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 30χρονου άσου από την Καραγκιουμρούκ.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την τουρκική ομάδα, καθώς το 2022 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια, ωστόσο, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» αναζητούν τη φόρμουλα που θα επιτρέψει στην ομάδα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ο διεθνής πρώην άσος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έγραψε 34 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με την Καραγκιουμρούκ, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα, ενώ «μοίρασε» και έξι ασίστ.

Παράλληλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται πως έχει ξεχωρίσει δύο ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας. Η πρώτη φορά στον Βίρτζιλ Μισιντζάν για τα άκρα της επίθεσης, ενώ η δεύτερη στον Μπαμπά Ραχμάν για τα αριστερά της άμυνας, τον οποίο γνωρίζει καλά από την προηγούμενη θητεία του παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις