ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Κλεισμένος» ο Περέιρα, στο στόχαστρο και ο Κουρμπέλης

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Κλεισμένος» ο Περέιρα, στο στόχαστρο και ο Κουρμπέλης

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης είναι στη λίστα που έχει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή κεντρικού μέσου.

Μετά την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής με τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει την άμυνα και το κέντρο του.

Ήδη πρέπει να θεωρείται κλεισμένη η μεταγραφή του στόπερ Γκαμπριέλ Περέιρα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα, του δημιουργικού κεντρικού χαφ της Μπράγκα.

Οι Πειραιώτες αναζητούν και έναν δεύτερο κεντρικό χαφ, με ανασταλτικές ικανότητες κυρίως, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι στη λίστα τους. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο διεθνής Έλληνας μέσος θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την Τραμπζονσπόρ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κινείται και για δεύτερο στόπερ, μετά δηλαδή από την αναμενόμενη προσθήκη του Γκαμπριέλ Περέιρα. Πρόθεση είναι να έρθει ένας πιο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σε σχέση με τον 23χρονο Βραζιλιάνο.

Τα δεδομένα για Όρτα στον Ολυμπιακό

Σε ό,τι αφορά τον Αντρέ Όρτα, οι απαιτήσεις της Μπράγκα ανέρχονται σε 6.000.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός βάζει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι 4.500.000.

Οι Πορτογάλοι το καλοκαίρι του 2019 που αγόρασαν τον παίκτη από την Λος Άντζελες Φούτμπολ Κλαμπ αντί 2.500.000 ευρώ έβαλαν όρο ότι η ομάδα των ΗΠΑ θα λάβει το 50% των εσόδων σε μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Έτσι, η Μπράγκα ζητάει 6.000.000, γιατί τα 3.000.000 θα μπουν στο ταμείο της και τα άλλα 3.000.000 θα καρπωθεί η ομάδα του MLS.

Διαβάστε επίσης:

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε για 2,5 χρονια ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις εξέδρες του ΣΕΦ

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δούμε Μπασκόνια-Παναθηναϊκός AKTOR, τα ματς της Super League και τένις

Σχετικές ειδήσεις