ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Σταματάει το… ξέφραγο αμπέλι γήπεδο»

Βρούτσης: «Σταματάει το… ξέφραγο αμπέλι γήπεδο»
Eurokinissi

Βρούτσης: Τα αυστηρά μέτρα που θα ισχύσουν με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Super League προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Βρούτσης είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα Μακεδονίας - Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη και αναφέρθηκε στο νέο νόμο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, αλλά και την αυστηρότητα των μέτρων.

«Είναι ένας δρακόντειος νόμος-πλαίσιο με πολύ αυστηρές κυρώσεις. Εύχομαι να μην εφαρμοστεί ο νόμος Βρούτση όσον αφορά στις κυρώσεις, στα υπόλοιπα θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τις 13 Φεβρουαρίου οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που θα βρεθούν (σ.σ. οι παραβάτες) μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Ακόμα, ο Γιάννης Βρούτσης σημείωσε: «Από 6 Μαρτίου ξεκινάνε οι κάμερες. Ο νόμος έχει προβλέψει εσωτερικούς μηχανισμούς που και χωρίς την πολιτεία θα λειτουργούν. Άρα από 6 Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει γήπεδα που οι κάμερες θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια».

Τέλος, υποστήριξε πως από τις 9 Απριλίου θα ξεκινήσει μία μεταρρυθμιστή καινοτομία και τόνισε: «Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους. Το “ξέφραγο αμπέλι” γήπεδο, σταματάει».

Σχετικές ειδήσεις