ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι - Πότε θα βγει η απόφαση

Super League: Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι - Πότε θα βγει η απόφαση

Ολοκληρώθηκε στο CAS η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την απόφαση από το δικαστήριο να αναμένεται πριν από τα playoffs της Super League.

Εκδικάστηκε την Τρίτη (6/2) στο CAS η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σύμφωνα με την οποία είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού το ντέρμπι «αιωνίων» που διεξήχθη στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Το ματς είχε διακοπεί μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας στο χώρο προθέρμανσης, ενώ οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί και με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση αυτή δεν είχε αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να προσφύγει ακολούθως ο Ολυμπιακός στο CAS, ζητώντας αναψηλάφηση της υπόθεσης σε τρίτο βαθμό.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι Ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες αλλά και ξένους δικηγόρους ενώ και οι δύο ομάδες είχαν από έναν μάρτυρα.

Όπως έγινε γνωστό η απόφαση του CAS αναμένεται να βγει πριν από την έναρξη των play offs της φετινής Super League, δηλαδή έως τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Σχετικές ειδήσεις