ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έγινε η συνάντηση με τον Γιάνσεν – Εν αναμονή τελικών αποφάσεων

Ολυμπιακός: Έγινε η συνάντηση με τον Γιάνσεν – Εν αναμονή τελικών αποφάσεων

Ολυμπιακός: Διοικούντες την ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον Πασκάλ Γιάνσεν και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας – Τις επόμενες ώρες οι οριστικές αποφάσεις.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν μαζί με τους εκπροσώπους του, έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (7/2). Ο πρώην προπονητής της Αλκμάαρ, παρακολούθησε τον αγώνα Ολυμπιακός Κ19-Ίντερ για το Youth League.

Ακολούθως, το βράδυ της ίδιας μέρας, είχε κρίσιμη συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συζήτησαν για αρκετή ώρα το ενδεχόμενο συνεργασίας. Την ώρα που ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Είναι δεδομένο πάντως, πως ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν. Το θέμα είναι πότε και ποιος θα τον αντικαταστήσει. Οι οριστικές αποφάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά και τη συνάντηση με την πλευρά Γιάνσεν, αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Η μόνη πληροφορία που έχει προκύψει, έρχεται απ’ την Πορτογαλία. Εκεί γράφτηκε πως ο Καρβαλιάλ δεν έχει ενημερωθεί για τέλος της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και θα κάνει κανονικά την προπόνηση της Πέμπτης.