ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντιπάλους – Που θα δείτε την κλήρωση

Europa Conference League
Intime News

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός θα μπουν την Παρασκευή (23/2) στην κληρωτίδα για τη φάση των «16».

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της Φερεντσβάρος, νίκησε 1-0 και στην Ουγγαρία και με συνολικό σκορ 2-0, προκρίθηκε στους «16», εκεί όπου πέρασε απευθείας ο ΠΑΟΚ ως πρώτος στον όμιλο του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» σε εκείνο των ανίσχυρων. Οι δύο ομάδες, όμως δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί, καθώς και σε αυτή τη φάση της διοργάνωση υπάρχει περιορισμός για τις ομάδες από την ίδια χώρα. Ως εκ τούτου οι πιθανοί αντίπαλοι είναι από εφτά για τις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

  • Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό)
  • Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)

Η κλήρωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Ποδοσφαίρου στη Νιόν της Ελβετίας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε τη δείτε στο παρακάτω video, μέσω live streaming:

Σχετικές ειδήσεις