ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Μισός στο Αγρίνιο – Εκτός και οι Τάισον, Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Μισός στο Αγρίνιο – Εκτός και οι Τάισον, Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Πολλά προβλήματα για τον «δικέφαλο» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς στους απόντες προστέθηκαν Τάισον και Κοτάρσκι.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, δοκιμάζεται την Κυριακή (25/2) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει σε πολλές σημαντικές μονάδες του.

Εκτός είναι οι τραυματίες Εκόνγκ και Μιχαηλίδης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Μπράντον-Μπάμπα που θα εκτίσουν ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Σα να μην έφταναν αυτοί, τελευταία στιγμή τέθηκαν νοκ άουτ και οι Τάισον-Κοτάρσκι. Ο Βραζιλιάνος έχει ενοχλήσεις κι έτσι δεν μπήκε στην αποστολή, ενώ ο Κροάτης ανέβασε πυρετό πριν την προπόνηση.

Έτσι, στη διάθεση του Λουτσέσκου θα είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα.