ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League, Ελλάδα - Καζακστάν: Βγήκαν τα εισιτήρια του ημιτελικού στην «OPAP Arena»

Nations League, Ελλάδα - Καζακστάν: Βγήκαν τα εισιτήρια του ημιτελικού στην «OPAP Arena»

Nations League: Στη διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του ημιτελικού με το Καζακστάν στην «OPAP Arena».

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στον ημιτελικό των Nations League με στόχο τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στον τελικό, ο οποίος δίνει ένα «εισιτήριο» για τα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα υποδεχθεί τους Καζάκους στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται από 20 έως 60 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».

Σχετικές ειδήσεις