ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος Ιμόμπιλε; Φώτη Ιωαννίδη «γλυκοκοιτά» η Λάτσιο!

Ποιος Ιμόμπιλε; Φώτη Ιωαννίδη «γλυκοκοιτά» η Λάτσιο!

Τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού έχει βάλει στο… μάτι η Λάτσιο, σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sports, το οποίο υποστηρίζει πως υπήρξαν «μάτια» της ομάδας απ’ τη Ρώμη στη Λεωφόρο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως είναι απλά μία απ’ τις πολλές ομάδες που έχουν κυκλώσει το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη. Ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού που πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έχει προσελκύσει πάνω του τεράστιο ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών και από τη Λάτσιο!

Το ιταλικό Sky Sports, υποστηρίζει πως η ομάδα της Ρώμης «βλέπει» στο πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Σημαία των «λατσιάλι» ο Ιταλός φορ, οπότε καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο αρέσει ο Ιωαννίδης στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, σκάουτ της Λάτσιο βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε την… παράσταση του Έλληνα επιθετικού κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρεται πως πέραν της Λάτσιο, τόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και η Στουτγάρδη θέλουν τον παίκτη.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως προτιμά κάτι καλύτερο για να πάρει την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό από αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά απ’ τη στιγμή που οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με μεγάλη αύξηση αποδοχών.