ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάγεψε η Τόμκα ( pics+vids)

Μάγεψε η Τόμκα ( pics+vids)

Την παράσταση έκλεψε η πανέμορφη Τόνκα Τόμιτσιτς στη διάρκεια της κλήρωσης του Κόπα Αμέρικα 2015 που έγινε τα ξημερώματα στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Το 38χρονο μοντέλο από την διοργανώτρια χώρα της κορυφαίας διοργάνωσης του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής κέρδισε πάμπολλους νέους θαυμαστές και πέραν των συνόρων της πατρίδας της με την εντυπωσιακή της συνολική παρουσία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Όπως φυσικά και το πριν από μόλις μία εβδομάδα κυκλοφορημένο πολύ …θεαματικό βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστεί» και αποκαλύπτει ότι παρά το σχετικά προχωρημένο της ηλικίας της εξακολουθεί να διαθέτει πολλά από τα προσόντα που θα ζήλευαν και ασφαλώς και ζηλεύουν πάμπολλες συνάδελφοι της.
Το με καταγωγή από την Κροατία μοντέλο το 1995 είχε αναδειχθεί Μις Κόσμος Χιλής, και ένα χρόνο μετά ήταν φιναλίστ στο διαγωνισμό Ρέινα Σουνταμερικάνα ενώ το 1999 στέφθηκε Μις Ατλάντικο Ιντερνασιονάλ.

Εκτός από το μόντελινγκ, η ύψους 1,80μ. καλλονή ακολουθεί και καριέρα παρουσιάστριας σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης της χώρας της.

Απολαύστε την …

Περισσότερες ειδήσεις για τον αθλητισμό στο onsports.gr