ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηγετική παρέμβαση Δ. Γιαννακόπουλου: «Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί στο συλλαλητήριο»

Ηγετική παρέμβαση Δ. Γιαννακόπουλου: «Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί στο συλλαλητήριο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί όλους τους Παναθηναϊκούς στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης.

Ηγετική παρέμβαση στις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το κυβερνητικό «πραξικόπημα» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με γραπτή του δήλωση, καλεί όλους τους γνήσιους Παναθηναϊκούς, επώνυμους και μη, να συμμετέχουν στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης, για να δείξουν την έμπρακτη αντίθεσή τους σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν μη τι άλλο, με την κίνησή του αυτή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα της απόλυτης Παναθηναϊκής ενότητας, που αποτελεί και το μοναδικό όπλο, που μπορεί σήμερα να έχει ο Σύλλογος, για να αντιμετωπίσει τον πόλεμο που δέχεται σε όλα τα επίπεδα. Γι' αυτό και με ξεκάθαρο τρόπο σπεύδει να υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση πως ο μοναδικός θεματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν, είναι και θα είναι ο επώνυμος και ανώνυμος οπαδός του, ο κόσμος της ομάδας που στα δύσκολα βγαίνει πάντα μπροστά και υπερασπίζεται την απονομή δικαιοσύνης και όχι μόνο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο Ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη... Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του».

Πηγή: leoforos.gr