Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Φωνή λαού! Βγήκαν στους δρόμους για... δικαιοσύνη (video+photos)

Newsbomb

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πορεία διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα σε κεντρική πλατεία του Μπουένος Άιρες, ζητώντας δικαιοσύνη για τον «Θεό της μπάλας».

Πολλοί από τους οπαδούς του «Ντιεγκίτο» θεωρούν ότι έφυγε από τη ζωή λόγω εγκληματικής αμέλειας των προσωπικών του γιατρών, κάτι που ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο, μετά τις αποκαλύψεις που προκύπτουν.

Το κεντρικό σύνθημα της προγραμματισμένης συγκέντρωσης, άλλωστε, ήταν το «Δεν πέθανε, τον σκότωσαν. Δικαιοσύνη για τον Ντιέγκο, κατηγορίες και τιμωρία για τους ενόχους». Η πρώην σύντροφος του Μαραντόνα, Βερόνικα Ογιέδα, τόνισε από την πλευρά της ότι: «Ήρθαμε για να απαιτήσουμε δικαιοσύνη. Ελπίζουμε ότι θα την έχουμε».

Στην πορεία, όπου ηγήθηκε η πρώην σύζυγος του «Θεού της μπάλας», Κλαούντια Βιγιαφάνιε, βρέθηκε κι ο νεότερος γιος του, Ντιέγκο Φερνάντο, μαζί με τη μητέρα του. Όπως φυσικά κι οι δύο κόρες του, η Ντάλμα κι η Τζιανίνα.

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του Μαραντόνα βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο η άποψη ότι αν είχε λάβει την κατάλληλα περίθαλψη θα ήταν ακόμα στη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοτανίδου: Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχασε τον δρόμο – Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις