ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: Πόλος έλξης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, «χρυσός» μέσα σε αποθέωση!

Μίλτος Τεντόγλου
Intime

Μίλτος Τεντόγλου: Ο κορυφαίος άλτης του μήκους αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Στο «Καυτανζόγλειο» βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» στις θύρες που βρίσκονται στο σκάμμα του μήκους.

Οι φίλαθλοι πήγαν στο στάδιο για να θαυμάσουν τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 8.24μ. στην πρώτη του προσπάθεια.

Άνετα πρώτος με τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του, κάνοντας τρία άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, έχοντας κορυφαίο το 8.32 που έκανε στην έκτη και τελευταία προσπάθεια του. Κάπως έτσι έφτασε άνετα στη νίκη μέσα σε αποθέωση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαντζουρογιάννη.

Με το πρώτο άλμα πήρε την πρωτοπορία απλό το ξεκίνημα και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την πρώτη θέση. Οι δύο επόμενες προσπάθειες ήταν άκυρες, ενώ στην τέταρτη έκανε 8.04 και άφησε την πέμπτη. Στην έκτη και τελευταία πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη φετινή του επίδοση, μετά το 8,36 στα «Βεργώτεια 2022».

«Απίστευτος ο κόσμος, ήταν σαν Ολυμπιακοί Αγώνες»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Τεντόγλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο που βρέθηκε στο «Καυτανζόγλειο». «Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε. Ήταν σαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χάρηκα πάρα πολύ. Όλοι οι αθλητές. Ένα ευχαριστώ που ήρθαν και με υπομονή έκατσαν στον ήλιο» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον αγώνα: «Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά έκανα πολλά λάθη σήμερα. Είμαι σταθερός όμως όπως και στον κλειστό. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8,20μ. μπορεί να σου βγει άλμα εύκολα στα 8,50μ. κάποια στιγμή. Πάντα υπολογίζω τους αντιπάλους μου. Πλέον κοιτάζουμε το παγκόσμιο».

Σχετικές ειδήσεις