ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μου φαίνεται ασέβεια» - Ο εκνευρισμός για τις αποδοκιμασίες στο Roland Garros

Νόβακ Τζόκοβιτς
EPA/TERESA SUAREZ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας είναι από τους αθλητές που δεν… κρύβεται κι αυτό έπραξε και με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του στο Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά «λύγισε» τον Αλεχάντρο Νταβίνοβιτς – Φοκίνα σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Ένα περιστατικό που συζητήθηκε, ενδεχομένως και πέρα από το ίδιο το ματς, ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο 36χρονος τενίστας δεν τις άφησε ασχολίαστες και ξέσπασε, κάνοντας λόγο για ασέβεια. «Υπάρχουν άτομα ή μικρές ομάδες ανθρώπων που έρχονται να σφυρίξουν ό,τι και να κάνω και μου φαίνεται ασέβεια. Μερικές φορές το ανέχομαι, ωστόσο άλλες φορές αξίζουν να λάβουν την απάντησή μου», ήταν ο σχόλιο του «Νόλε».

Καταλήγοντας, πάντως, ο Τζόκοβιτς υπογράμμισε ότι: «Η σχέση μου με τις εξέδρες του Παρισιού έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά γενικά νιώθω ότι με ενθαρρύνουν».

Ο πρώην πρωταθλητής του τένις και νυν σχολιαστής του Eurosport, Ματς Βιλάντερ, ανέφερε για το περιστατικό ότι: «Του κάνουν χάρη όταν τον αποδοκιμάζον, γιατί αυτό τον βοηθάει. Αν πραγματικά θέλουν ο Νόβακ να μην παίζει καλά, δεν θα έπρεπε να τον αποδοκιμάζουν».

Σχετικές ειδήσεις