ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στις «4» με νέο ρεκόρ καριέρας!

Μαρία Σάκκαρη
EPA/Francisco Guasco

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Τόκιο.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες της Καρολίν Γκαρσία.

Η 28χρονη τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ, χάνοντας μόλις τέσσερα games (6-2, 6-2) κι απέχει δύο βήματα από τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της, σε διάστημα μιας εβδομάδας!

Η Σάκκαρη ήταν ανώτερη και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στη Γαλλίδα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Αυτή είναι η έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο Tour, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ καριέρας στο WTA.

Στα ημιτελικά του «500ριού» του Τόκιο θα αντιμετωπίσει το Νο4 του κόσμου, Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία ήταν «σαρωτική» (2-0 σετ με 6-1, 6-0) κόντρα στην Ντάρια Κασάτκινα!

«Το να χαμογελάω με κάνει να παίζω καλύτερα»

Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη και να χαμογελάω στο court με κάνει να παίζω καλά. Απολαμβάνω το χρόνο μου στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο court, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι στο court, τόσο καλύτερα θα παίζω. Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής».

Σε ερώτηση για την τακτική της, είπε: «Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η Καρολίν είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά».

Σχετικές ειδήσεις