ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα στην Μπριζ ο ΠΑΟΚ

Κόντρα στην Μπριζ ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την Πέμπτη το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa....


Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την Πέμπτη το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League υποδεχόμενος την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα, ωστόσο ο Μάκης Χάβος έχει για μία ακόμη φορά να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός μάχης είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε χθες στη Γερμανία σε επέμβαση αποκατάστασης στον κοιλιακό προσαγωγό και θα επιστρέψει στη δράση με το νέο έτος. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ανίς Μπουσαϊντί που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και συνεχίζει θεραπεία, ενώ με ενοχλήσεις στη γάμπα αποχώρησε και ο Κώστας Χαλκιάς από το χθεσινό πρόγραμμα. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπορεί μεν να άρχισε προπονήσεις, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ η επιστροφή στη δράση για τον Λίνο, που άρχισε τρέξιμο, θα αργήσει ακόμη για κάποιες εβδομάδες.

Ο Μάκης Χάβος εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει σε ρόλο δεξιού μπακ τον Κοντρέρας, με τους Τσιρίλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και αριστερά τον Σακελλαρίου. Οι Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Ίβιτς, Φωτάκης και Ελ Ζαρ θα πλαισιώνουν τον Σαλπιγγίδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.