ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λόλο Τζόουνς: Μια παρθένα πρωταθλήτρια

Λόλο Τζόουνς: Μια παρθένα πρωταθλήτρια

Μπορεί να πηδάει τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο, όμως για τους άντρες ούτε λόγος…

Η Λόλο Τζόουνς είναι παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 60 μέτρα μετ’ εμποδίων και η φύση της έδωσε την ομορφιά απλόχερα. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως αυτό το κάτι που οι άντρες θέλουν, δεν είναι διατεθειμένη να τους το …χαρίσει εύκολα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Real Sports”, η Λόλο Τζόουνς εκμυστηρεύτηκε πως θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στη ζωή της, μοναχά όταν βρει τον άντρα που θα παντρευτεί:

«Η επιλογή αυτή είναι δύσκολη για μένα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους άντρες, αφού όταν τους ενημερώνω για τα σχέδιά μου δεν με ξαναπαίρνουν τηλέφωνο», εκμυστηρεύτηκε η ταλαντούχα αθλήτρια.

«Μπορεί να απαντούν πως σέβονται την επιλογή μου, όμως η αλήθεια είναι πως μέσα του έχουν μια κρυφή ελπίδα ότι τους λέω ψέματα. Όταν αποδεικνύεται πως αυτό είναι αλήθεια, τότε έρχεται το αντίο», συμπληρώνει η ίδια.

Τέλος, η Τζόουνς παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε μπει σε σκέψεις να προδώσει τα πιστεύω της: «Είχα πολλές ευκαιρίες. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό το... ταξίδι είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω στο προγαμιαίο σεξ. Θεωρώ πως είναι ένα δώρο και θέλω να το δώσω στον άντρα μου».