ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Η μυστική άφιξη του Ινς στο Ρέντη (photos+videos)

Ολυμπιακός: Η μυστική άφιξη του Ινς στο Ρέντη (photos+videos)

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μπλάκπουλ που ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρολεύκων» από τον Κριστιάν Καρεμπέ

Ο σύμβουλος στρατηγικής των Πειραιωτών συναντήθηκε με τον πρώην παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και από ότι φαίνεται δεν ήταν μία απλή ξενάγηση στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», πίσω από την άφιξη του Πολ Ινς στην Αθήνα κρύβεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον γιο του Τόμας Ινς που αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας στην Τσάμπιονσιπ ως δανεικός από την Μπλάκπουλ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο, που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα των μεγάλων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ και το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, αναμένεται να γίνει «μάχη» για την απόκτηση του.

Ο Άγγλος επιθετικός φέτος έχει 9 γκολ και 11 ασίστ σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια μετράει πάνω από 100 συμμετοχές έχοντας 31 γκολ και 27 ασίστ.

Εκτός από την παραπάνω περίπτωση, «παίζει» έντονα και το σενάριο ο Πολ Ινς να είναι ο νέος βοηθός του Μίτσελ μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ από το Λιμάνι.